Jagten på mig selv dr

Jagten på mig selv: Sæson 1 | Se online her | DRTV

Jagten på mig selv. Instruktøren Per Wennick dykker ned i sin noget dunkle familiehistorie for at forstå, hvorfor han endte på børnehjemmet Godthåb.

Instruktøren Per Wennick dykker ned i sin noget dunkle familiehistorie for at forstå, hvorfor han endte på børnehjemmet Godthåb.

‘Jagten på mig selv’ – en film af og om dokumentaristen Per …

’Jagten på mig selv’ – en film af og om dokumentaristen Per Wennick | Presse | DR

15. dec. 2021 — DR-dokumentaristen Per Wennick har gennem de seneste 40 år portrætteret utallige menneskeskæbner gennem sine omkring 80 dokumentarfilm.

DR-dokumentaristen Per Wennick har gennem de seneste 40 år portrætteret utallige menneskeskæbner gennem sine omkring 80 dokumentarfilm. Men hvilke historier gemmer hans egen opvækst på? Nu vender Per Wennick kameralinsen mod sig selv og åbner for første gang op for sin egen fortælling om en barsk tid på børnehjemmet Godthåb, om at være udpeget til at deltage i videnskabelige undersøgelser og smertefulde opdagelser og erkendelser op gennem voksenlivet.

Jagten på mig selv: Sæson 1 – 1. episode – DR

Jagten på mig selv: Sæson 1 – 1. episode | Se online her | DRTV

27. dec. 2021 — Jagten på mig selv. Instruktøren Per Wennick dykker ned i sin noget dunkle familiehistorie for at forstå, hvorfor han endte på børnehjemmet …

Instruktøren Per Wennick dykker ned i sin noget dunkle familiehistorie for at forstå, hvorfor han endte på børnehjemmet Godthåb. Her var tiden hård, og fyldt med vold og overgreb. Men der var også nogen der gjorde en stor forskel: Per opsøger køkkenassistenten Marie, der så Per og hjalp ham, selvom det betød at hun måtte trodse den strenge plejemor. Undervejs dukker erindringen om et mystisk CIA-betalt forskningsforsøg op. Udløber: 8. jun 2023

Jagten på mig selv: Sæson 1 – 2. episode – DR

Jagten på mig selv: Sæson 1 – 2. episode | Se online her | DRTV

27. dec. 2021 — Jagten på mig selv. Instruktøren Per Wennick dykker ned i sin noget dunkle familiehistorie for at forstå, hvorfor han endte på børnehjemmet …

Som barn og ung var Per Wennick udpeget til at deltage i videnskabelige undersøgelser som en del af et forskningsprojekt. Forskere fulgte ham langt op i voksenalderen med et hemmeligt meldesystem. Hvem gav tilladelse til at Per skulle deltage – og hvor er resultaterne fra forskningen nu? Hvad står der i forskningsjournalen om Pers barndom? Og hvis de har vidst, hvad Per var udsat for på børnehjemmet, hvorfor gjorde ingen så noget ved det? Udløber: 8. jun 2023

Per Wennick går med sin nye dokumentar ind i jagten på sig …

Per Wennick går med sin nye dokumentar ind i jagten på sig selv | Ugeskriftet.dk

12. jan. 2022 — Per Wennick ser i DR-dokumentaren »Jagten på mig selv« tilbage på et liv som børnehjemsbarn i tresserne og som deltager i et psykologisk …

Per Wennick ser i DR-dokumentaren »Jagten på mig selv« tilbage på et liv som børnehjemsbarn i tresserne og som deltager i et psykologisk eksperiment. Et eksperiment han uvidende deltager i mange år frem. Dokumentaren er uhyre interessant og skal ses, skriver anmelder Nina Sybille Bojlén.

Jagten på mig selv (TV Mini Series 2021–2022) – IMDb

Jagten på mig selv: With Iben Skau-Olsen, Johanne Dal-Lewkovitch, Per Wennick, Emil Funch Geertsen.

DR Dokumentar (2021) ”Jagten på mig selv” Per Wennick.

DR Dokumentar (2021) ”Jagten på mig selv” Per Wennick. – United Casting

DR Dokumentar (2021) ”Jagten på mig selv” Per Wennick. … Julekalender DR 2022. inst. … Kald mig far Nordisk Film Instruktør Christian Dyekjær.

Da sandheden går op for ham i ligfryserummet, kommer tårerne

27. dec. 2021 — »Jagten på mig selv«. Manuskript og instruktion: Per Wennick. DR 1, mandag 27. december kl. 20. Andet og sidste program i serien sendes mandag 3 …

Tv-anmeldelse. Dokumentaristen Per Wennick tager på opklaringsmission i sin egen trøstesløse barndom. Resultatet er både kuldslået og bevægende.

Per lavede en dokumentarfilm om sin barndom – KøbenhavnLIV

Per lavede en dokumentarfilm om sin barndom: Jeg er overrasket over de mange positive reaktioner | kobenhavnliv.dk

30. dec. 2021 — Per Wennick har med sin dokumentarudsendelse ‘Jagten på mig selv’ vendt sit … Begge afsnit kan streames på DR.dk ved at klikke her.

Efter at have lavet mere end 80 tv-dokumentarer har instruktøren Per Wennick rettet fokus mod sin egen barndom på børnehjem og som forsøgsbarn i en psykologisk, psykiatrisk forskning. Det er der kommet to udsendelser ud af, som har berørt seerne dybt.

Keywords: jagten på mig selv dr