Forsvinder dine fotos også i skyen?

Vi tager billeder som aldrig før. Du har sikkert lagt mærke til, hvor ofte en smartphone bliver holdt op for lige at fange et spændende øjeblik. Det er så nemt med digital fotografering, og de moderne mobiltelefoner gør det endnu lettere, da de er så enkle at anvende. Bare tag et ekstra billede, du kan jo altid slette det igen. De mange fotos kan ovenikøbet let samles i en digital mappe på en ukendt computerserver et ukendt sted i verden. Eller i skyen som det også kaldes. Hvor tit kigger du på alle dine mange billeder? Glemmer du dem, når de først er endt i skyen? 

Bevar minderne i en fotobog

Det er faktisk blevet populært at samle de bedste billeder fra ferien, fødselsdagen, brylluppet, jubilæet og mange andre særlige begivenheder i en bog. Se hvordan du let sammensætter en fotobog online. Du vil blive overrasket over, hvor tilfredsstillende det er at samle alle dine fotos fra eksempelvis din førstefødtes barnedåb i en flot fotobog, som kan stilles på hylden. I stedet for at gennemse billederne i lille størrelse på din telefon, kan du nyde synet af minderne trykt på fotopapir i en samlet bogudgave.

God gaveide

Du kan kombinere flere personers digitale billeder fra en særlig lejlighed i en fotobog, hvilket er en oplagt gaveide. Dette bruges også af virksomheder, hvor ledelsen overrækker en sådan bog til den trofaste medarbejder, som få dage forinden blev fejret med en stor reception i anledning af 25-års jubilæet.